dijous, 2 de desembre del 2010

Magdalenes


Feia temps que no feia magdalenes.
Remenant per IKEA vaig trobar aquests motlles de paper que em van fer gràcia, i a fer magdalenes s'ha dit!

Ingredients:
4 ous
125g de farina
125g de sucre
100g de mantega
la pell ratllada de dues llimones
1 culleradeta de canyella en pols
1/2 sobret de Royal

Preparació:
En un bol, hi batem els quatre ous sencers amb el sucre fins que aquesta barreja gairebé dupliqui el seu volum inicial i quedi ben blanca i escumosa.
Hi afegim la pell ratllada de les dues llimones i la culleradeta de canyella en pols, i ho barregem bé amb una espàtula i amb molt de comte.
Seguidament hi anirem incorporant la farina i el llevat, tot passat pel sedàs i en forma de pluja. Ho anirem barrejant vigilant de no treballar-ho massa i fins que la farina quedi totalment integrada.
Ara és el moment d'afegir la mantega fosa encara tèbia i barrejar-ho de nou amb molt de comte.
Repartirem aquesta massa en motlles de paper per a magdalenes i les courem al forn prèviament escalfat, uns 20 minuts a 180ºC.
En aquesta ocasió, jo les he perfumat amb llimona, però també queden molt bones substituint 50g de farina per 50g d'ametlles torrades ratllades.

Espero que us agradin!

1 comentari:

  1. m'encanten les magdalenes!!!! i els motllos de l'Ikea son fantástics!!oi? petonets

    ResponElimina